cafe*日和

2018-07-18

お酢で夏を乗り切る!

asacafe2018-07-18

f:id:asacafe:20180720011424j:image
久しぶりにちゃんと料理を作ったら…気がつけばほとんどの料理になんらかのお酢を使ってました
ワインビネガー、レモン、米酢、すだち、それに粒マスタードも何気に酸味ありますよね この暑さで体が自然にお酢を求めるのかな

asacafe 2018-07-18 00:00

お酢で夏を乗り切る!
Bookmark this entry on Hatena::Bookmark
Tweet
  • Read more
Write a comment
« デザインあ 展 夏はカレー! »
Profile
id:asacafe id:asacafe Hatena Blog Pro
Subscribed unsubscribe Subscribe Subscribe
Search
Links
  • Hatena Blog
  • ブログをはじめる
  • Weekly Hatena Blog
  • Hatena Blog Pro
Recent Entries
  • kikiluak
  • 名建築で昼食を スペシャル横浜編
  • あんこ活用方法
  • 巣ごもり休日の一日
  • お弁当記録 その13
Archive

Start using Hatena Blog!

asacafe is using Hatena Blog. Would you like to try it too?

Start using Hatena Blog (Free)
What is Hatena Blog?
cafe*日和 cafe*日和

Powered by Hatena Blog | ブログを報告する

Star added

Quote saved.

Login to quote this blog

Failed to save quote. Please try again later.

You cannot quote because this article is private.

Subscribed unsubscribe Subscribe Subscribe